L’esport a part de ser beneficiós per a la condició física de les persones, aporta una sèrie de valors com ara el companyerisme, la superació personal, la interacció social, els quals són molt positius per als nostres usuaris i usuàries. És per aquest motiu que el Centre de Lleure El Dofí aposta per oferir activitats esportives variades i adaptades de les quals destaquen el bàsquet, el futbol i el tennis. 

CB ADEPAF

De la mateixa manera que l’anterior, és una pràctica esportiva regular, que fomenta el companyerisme i el respecte per les normes del joc. És una activitat adreçada als usuaris més autònoms. Té lloc al pavelló vell de Figueres i els entrenaments són els dissabte al matí i els partits un diumenge al matí al mes.

Usuaris de El Dofí i de la Fundació Altem són els membres dels equips de bàsquet  del Sènior Mixta del Club Bàsquet Adepaf de Figueres. Actualment l’equip està format per 12 jugadors i jugadores.

UE FIGUERES

Pràctica esportiva regular, que fomenta el companyerisme i el respecte per les normes del joc. És una activitat adreçada als usuaris més autònoms. Té lloc l’estadi de Vilatenim i els entrenaments són els dijous al vespre i els partits un diumenge al matí al mes.

Usuaris de El Dofí i de la Fundació Altem són els membres dels equips integrats dins de la Unió Esportiva Figueres (UEF). Els entrenament estan coberts per monitors de les dues entitats. Durant l’any 2018 hi han participat un total de 26 jugadors.

CLUB TENNIS ALT EMPORDÀ

Activitat esportiva adaptada dirigida per professionals del Club Tennis Alt Empordà, en la qual es duen a terme diverses activitats i tallers de tennis adaptat. Aquesta activitat té lloc a les pistes del Club Tennis Alt Empordà un dissabte al mes durant les activitats de tarda al llarg dels mesos de primavera.